Munkaruha
Munkavédelem
Reklámajándék
Military
Kiadvány, tábla
Tűzvédelem
      Tűzvédelem, munkavédelem, munkaruhagyártás
RÓLUNK | HÍREK | SZABVÁNYOK | TANÁCSOK | AKCIÓK | NAGYKERESKEDŐK | KAPCSOLAT
Rólunk

Az M3 ROAD KFT.-t 1994 június 15-én három magánszemély - két pénzügyi befektető és a jelenlegi szakmai munkát irányító ügyvezető igazgató - alapította. A kezdeti útkeresés időszakát leszámítva folyamatosan növekvő árbevétellel, bővülő profillal igazoltuk elképzeléseink helyességét. A célkitűzéseink megvalósításában különösen fontos segítséget nyújtott hozzáértő szakmai tanácsaival Szabó Sándor ( 1928-1999 ) - a TÜK BT. alapító vezetője - majd szomorú távozása után szakmai örököse Szabó Tamás. Tisztelettel köszönjük nekik, hogy támogatásuk révén szakmai előnyöket élvezhettünk.
A társaság székhelye Zsámbok, amely település hagyományával, lakóinak példamutató munkaszeretetével kiváló alapokat nyújt számunkra. Ha ideje engedi keresse fel ezt a szép kis falut, élvezze a lankák hullámzását, tekintse meg a falu nevezetességeit a Beniczky család által építtetett Római Katolikus templomot, a szomszédságában található falumúzeumot.
S ha élményeiben gazdagodva megéhezik, vagy egy pohár itókára költene, akkor térjen be a falu központjában barátunk Öreg Ottó Vendéglőjébe, ahol a vendégszereteten túl megismerheti a különleges "zsámboki csibészfalatokat" is. Amennyiben nyári különlegességre vágyik, akkor ajánlom az augusztusi - második hétvégéjén - Zsámboki Lecsófesztivált, amely megismerteti Önt a közös lecsófőzés versenyének örömével, a környező települések hagyományőrzőivel: kemencében sült lángost ehet, fazekasokkal korongozhat, szőnyeget készíthet, csigatésztát gyúrhat, sodorhat... Megtekintheti a helyi szokásokat feldolgozó "zsámboki lakodalmast" vagy a Zsámboki Teátristák műsorát.
További információt talál a ZSÁMBOKI HONLAP-on.

Az M3 ROAD KFT. fő tevékenységi köre a Tűzvédelem ( TEÁOR 75.25 ). Emellett saját kapacitással rendelkezünk a munkaruházat gyártásában ( 18.21 ), valamint a munkaruha, tűz- és munkavédelmi eszközök nagykereskedelmi (részben kiskereskedelmi) tevékenységét végezzük.


Gödöllői telephelyünket 1997-ben hoztuk létre, majd az igények növekedésével 2000-ben új helyre költöztünk. A megnövelt alapterületen, sokszoros árukészlettel képesek vagyunk mind nagyobb szerepet vállalni a munka- és tűzvédelmi feladatok ellátásában, kapacitásaink lekötése illetve a kedvező áraink okán az ország számos területén megtalálhatóak termékeink úgy a végfelhasználók, mint a viszonteladók raktáraiban. Beszállítóink a szakma ismert európai, honi gyártói, importőrei. Tudják, mindannyiszor megtapasztalták, hogy utánunk nem marad kifizetetlen számla, adósság. A pontos elszámoláson alapuló korrekt, rendszerint baráti viszony mellett a kölcsönös előnyöket megtalálva elérjük, hogy megrendelőink különleges kívánságait is teljesíthessük.

Gyártunk, szolgáltatunk, értékesítünk.
Megköveteljük beszállítóinktól, s önmagunktól is a gyártmányok minőségének folyamatos ellenőrzését, fejlesztését, továbbá a vállalt határidők betartását.

Megbízóink kéréseit örömmel vállaljuk, teljesítjük.
Számunkra a szakmai kihívás sem teher.

Munkaruha
Munkavédelem
Reklámajándék
Millitary
Kiadvány
Tűzvédelem
Munkaruha | Munkavédelem | Reklámajándék | Military | Kiadvány, tábla | Tűzvédelem

M3 ROAD Tűz- és Munkavédelmi, Ruhaipari Kft.
2100 Gödöllő, Grassalkovich Antal utca 5.
Tel.:/fax: 28/612-490 • Mobil: 20/345-4387, • Email: m3road@gmail.com

Adatvédelem